Central de Neu programa 14 – Temporada 2014/2015

Farem un resum de la mítica Pierra Menta, la cursa d’esquí de muntanya per parelles que enguany ha arribat a la seva 30a edició. La Pierra Menta són 4 dies de competició amb un total de 90 km de recorregut i 9.500 metres de desnivell positiu. La catalana Mireia Miró fent parella amb la francesa Laetitia Roux es feia amb la victòria en categoria femenina.

I el Crashed Ice posava aquest passat cap de setmana el punt final al Campionat del Món de descens amb patins sobre el gel a Canadà. L’espectacle d’aquesta competició va reunir a més de 70.000 espectadors i on el corredor local Scoot Croxall es va emportar el campionat.

La 51a edició del Bassiero, la victòria de Noah Albadalejo al B&E, la 2a prova de la Copa d’Espanya de Freestyle Day, la Copa del Món de SBX de la Molina i les finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí de velocitat de Grandvalira configuraran els breus de neu d’aquesta setmana.