Central de Neu programa 13 – Temporada 2014/2015

Anirem a terres araneses, on el passat dissabte es disputava el Freeride Val d’Aran, una competició que ha arribat a la seva 6a edició i que enguany s’estrenava com a prova puntuable pel Freeride Qualifiers 2 estrelles.

I no deixarem el Freeride, perquè avui us portarem una entrevista amb la rider internacional de Peak Performance Matilda Rappaport. Rappaport a banda de participar al Freeride World Tour, és una de les protagonistes de la pel·licula Pure, una pel·licula feta només per dones freeriders.

I descobrirem l’estació de Neus Catalanes de Puyvalador. Aquest fantàstic domini esquiable ofereix un gran ventall de possibilitats amb 32 km de pistes esquiables i una gran extensa àrea de freeride. Puyvalador es troba al cor del parc natural i regional dels Pirineus Orientals.

El SFR Free Style de a La Clusaz i el Campionat d’Espanya de múixin configuraran aquesta setmana el nostre apartat de breus de neu.