Central de Neu programa 11 – Temporada 2014/2015

Passarem per l’estació ceretana de La Molina que celebrava dissabte passat la 1a esquiada VIP organitzada pel diaridelaneu.cat i laneu.cat. Una experiència privilegiada de la qual van poder gaudir 20 afortunats. Descobrirem tot el que s’hi va realitzar.

I Vallnord Arcalís acollia dimecres passat la prova del Freeride World Tour ajornada a Fieberbrunn, Àustria. L’espectacle del fora pista mundial per excel·lència tornava a coronar les muntanyes del Pirineu amb el pur espectacle de freeride.

I seguirem amb més espectacle, perquè el passat cap de setmana es va disputar a Los Angeles, una nova mànega de l’Air & Style. Aquesta gira organitzada per Shaun White porta als millors snowboarders de freestyle del món al màxim exponent. Veurem que va donar de si aquesta prova.

I una nova setmana us portarem el Crashed Ice que feia parada a Belfast amb una nova prova dels campionats mundials de descens sobre el gel. 24000 espectadors van viure en directe aquest espectacle davant del parlament a Stormont.

El SFR Freestyle Tour disputat aquest cap de setmana a Vars, la lluita dels continents americans i europeus en la Skiers Cup, El Salomon Quest Challenge i el Campionat del Món de Kilòmetre Llançat de Grandvalira configuraran els breus de neu d’aquesta setmana a Central de Neu.