Central de Neu programa 10 – Temporada 2014/2015

Vallnord Arcalís acollia per partida doble i per primera vegada, l’escenari del fora pista mundial per excel·lència, el Freeride World Tour. La Portella d’Arcalís va ser l’escenari de la primera prova que es va disputar el passat divendres amb els riders locals Lorelei Torres i Dani Fornell i també l’aranés Aymar Navarro, convidats a la prova amb una wildcard.
I una setmana més us portarem el Luge en pista natural, aquesta modalitat espectacular i adaptada al terreny, va celebrar la darrera prova de la Copa del Món de la temporada el passat dissabte a Umhausen, Àustria
I l’espectacle del Crashed Ice va tornar a escena el passat cap de setmana. Les curses de patins sobre el gel van fer aturada a Helsinki amb la 2a prova del campionat mundial de descens amb una final d’infart.
I ens els breus d’aquesta setmana, la darrera prova dels Campionats del Món d’esquí de muntanya de Verbier, amb medalla de bronze per l’equips femeni sènior i pels júniors en relleus i l’Engandin Snow, la prova Freerider World Qualifier 4 estrelles disputada a St. Moritz/Silvaplana, Suïssa.