Central de Neu programa 1- Temporada 2014/2015

Vam estar a la trobada de periodistes especialitzats de l’esport blanc que cada any organitza l’estació andorrana de Vallnord. Aquests comunicadors ens van donar la seva opinió sobre si les institucions públiques fan prou per potenciar la cultura de la neu, així com també el turisme d’hivern, i sobre el seu paper com a mitjans de comunicació.
El Tirol Autríac va donar el tret de sortida a les competicions amb l’open Kaunertal 2014. Aquesta prova va tornar a reunir, un any més, tant a riders aficionats com a professionals del freeski i snowboard. Veure’m com es va desemvolupar aquesta competició.
Saltarem al continent asiàtic per veure com es va desenvolupar la primera prova del Air & Style que es va disputar a Beijing. Una competició d’alt nivell amb campions olímpics que van fer embogir al públic assistent amb els seus trucs.
I als breus d’aquest primer capítol, resumirem les dues primeres proves del trofeu Andros, us parlarem del FWT 2015, del 10è aniversari de Vallnord, les proves d’esquí de muntanya de la Copa Catalana i de La Molina Ski Marathon entre altres competicions que es disputaran aquesta temporada.