Central de Neu programa 9 – Temporada 2013/2014

En el programa d’avui et portem la quarta prova de la Copa del Món d’Escalada en Gel que es va celebrar a l’estació francesa de La Plagne, un esport que combina elements d’alpinisme i d’escalada esportiva, i molt espectacular per al públic assistent. Des d’aquí fem un record a l’escalador en gel Toti Soler que ens ha deixat aquesta setmana per culpa d’un tràgic accident de muntanya a Noruega.
El Freeride World Tour continua imparable, tot i que en aquesta etapa del Tirol austríac es va haver de traslladar de muntanya, ja que en el vessant previst inicialment les condicions de neu no eren prou segures.
I no deixem el freeride, però ens acostem als més joves. El Junior Freeride Tour compta amb la presència catalana de Núria Castán què ara mateix es troba en tercera posició de la general en snowboard.
A la Vall d’Aran la Marxa Beret va celebrar la seva 35a edició, com cada any amb una gran participació d’esquiadors essent una de les concentracions d’esquí nòrdic més importants de tot l’estat.
I en el nostre apartat de notícies breus pots veure el trofeu Andros de curses de cotxes sobre gel, la Copa d’Europa d’Skicross i un interessant partit de rugbi celebrat a l’estació andorrana de Grandvalira.
Com cada setmana, no oblidis que posem en marxa un concurs a través del nostre facebook.