Central de Neu programa 7 – Temporada 2013/2014

En aquest setè programa us portem un resum de la 1a prova de Copa del Món d’esquí de muntanya disputada a Bruson, on Kilian Jornet va guanyar la prova individual de dissabte i, on tot i arribar primer, va ser tercer a la Vertical Race de diumenge a rebre una penalització de 15″.
També teniu un reportatge sobre LaNeu.cat, una plataforma d’informació dedicada al món de l’esport blanc feta totalment en català, amb un web on podeu trobar molts reportatges interessants, i unes xarxes socials molt actives on podeu recollir informació més immediata.
També fem un repàs de la 9a edició del World Rookie Fest, una competició internacional per a joves surfistes fins a 18 anys, molts del quals seran els professionals del futur.
I com sempre, un repàs de l’actualitat blanca amb els nostres breus de neu, on parlem del dia mundial de la neu, les G-series BPA, la Foulée Blanche, el tret de sortida del FWT Júnior i la presència de Marc Márquez al Grandvalira circuit del Pas de la Casa.
I com sempre teniu un concurs setmanal en marxa al nostre facebook.