Central de Neu programa 5 – Temporada 2013/2014

Aquesta setmana al programa descobrireu l’aplicació pels dispositius mòbils Alpify. Aquesta és una plataforma de rescat i de seguretat imprescindible si practiqueu el fora pista. Amb aquest dispositiu, els serveis de rescat i emergències us poden localitzar de manera molt ràpida i precisa en cas necessari sempre que estigueu dins de la seva àrea d’actuació.
Anirem fins a la localitat d’Àndalo, al Trentino italià, on el passat cap de setmana celebraven la 4a edició de l’Alpine Rock Fest. Una cursa a tres rondes d’eliminació directa on els millors esquiadors de Copa del Món busquen la victòria per aconseguir el fantàstic premi en metàl·lic de 75000 euros, el premi més alt a un únic guanyador en el món de l’esquí.
I com sempre fem un repàs de forma reduïda a altres notícies que són actualitat en el nostre apartat de breus de neu.