Central de Neu programa 6 – Temporada 2013/2014

Aquesta setmana et portem un reportatge de les proves de la Copa del Món de Snowboarder Cross (SBX) que es van celebrar a l’estació andorrana de Vallnord Arcalís, en un circuit espectacular i on l’espanyol Lucas Eguibar va pujar al segon calaix del podi.
També podràs veure qui es va endur al seu continent el trofeu de la Swatch Skiers Cup 2014, si l’equip americà o l’equip d’Europa, en un reportatge amb imatges espectaculars d’una competició en què la prova de Big Mountain va haver de ser suspesa per l’estat de la neu.
I també hem estat a la Red Bull Home Run, una divertida prova que va veure la seva segona edició a l’estació de Grandvalira.
Com sempre et portem altres temes de forma més resumida en el nostre apartat de breus i recorda que com cada setmana tenim un concurs obert al nostre facebook.