Central de Neu programa 4 – Temporada 2013/2014

El programa d’aquesta setmana és un especial dedicat a l’esquí de muntanya. Us convidem que acompanyeu un grup de la selecció austríaca d’esquí de muntanya i el seu guia en l’ascensió al Wildspitze, la segona muntanya més alta d’Àustria, i un dels paratges més impressionants per practicar un esport en plena expansió a tot Europa. Podreu veure qui són, com ho viuen en el dia a dia, com són les competicions d’aquesta modalitat, i més coses que descobrireu en aquest programa.
I com sempre no oblideu que tenim un concurs en marxa què aquesta setmana és quinzenal i on podreu guanyar dos forfets de dia per a Grandvalira, dos per a Font-Romeu o un parell d’esquís Rossignol. No t’ho perdis, entra en el nostre facebook i mira de què es tracta aquesta setmana. Sort!