Central de Neu programa 02 – Temporada 2013/2014

En aquest 2n programa de la temporada us portem un reportatge sobre el sistema RECCO, un sistema de recerca de víctimes d’allau àmpliament extés a les estacions d’esquí de casa nostra, ja siguin catalanes, franceses o andorranes.
Amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes vam tenir el privilegi de poder entrevistar al reconegut alpinista Carlos Soria, que amb els seus 74 anys continua el seu repte de fer el 14 vuit mil del planeta. Una figura que ens va captivar per la seva personalitat, sentit comú i la manera que té de contagiar les ganes de viure.
També podeu veure un repàs a l’edició 2013 del Freestyle-Champs de Zurich, un event on es combinen surf de neu , freeski , FMX i MTB.
Als breus de neu d’aquesta setmana teniu el Trofeu Andros i una prèvia de l’Alpine Rock Fest que se celebra la setmana que ve.
I com sempre no falta el nostre concurs setmanal, on aquesta setmana regalem 2 forfets de dia per Grandvalira i un tàndem de Speed Ride. Per participar al concurs heu de fer-ho a través del Facebook del programa.