Central de Neu programa 16 – Temporada 2013/2014

En el Central de Neu d’avui l’esquí de muntanya agafarà el protagonisme, ja que la setmana passada es va disputar la Pierra Menta, la gran clàssica que l’any que ve farà trenta anys i considerada com el Tour de France de l’esquí de muntanya, on Oriol Cardona va posar un graó més a la seva excel·lent temporada enduent-se l’or en categoria júnior.

I de França anirem a Noruega, on es va celebrar la gran prova del halfpipe, l’ArcticChallenge, què de la mà de Terje Haakonsen aquest any ha volgut reunir un grup d’snowboarders d’elit per innovar i potenciar la creativitat en aquest esport.

I en el nostre apartat de breus de neu, el Red Bull Home Run de Baqueira Beret, els campionats d’Espanya de Múixing i la rider catalana Núria Castan a la darrera prova europea del Júnior Freeride de Verbier.