Central de Neu programa 10 – Temporada 2013/2014

L’estació de la Molina va acollir el passat diumenge la 1a trobada de blocaires de la neu, una trobada organitzada pels companys de laneu.cat que va comptar amb la presència d’una vintena de comunicadors del món de la neu en diferents àmbits. Durant la jornada vam poder intercanviar experiències, parlar de meteorologia i gruixos de neu, conèixer-nos personalment i, més enllà de ser competència, crear sinergies conjuntes.
La prova italiana de la Pitturina Ski Race emmarcada en la Copa del Món d’Esquí de Muntanya es va disputar finalment aquest cap de setmana amb un esprint i una individual, tot i que amb un recorregut reduït. Oriol Cardona va ser el gran protagonista en categoria júnior en endur-se la primera posició en ambdues proves. Kilian Jornet, ja recuperat, va imposar-se amb autoritat en la individual.
La coneguda alpinista Edurne Pasabán, la primera dona a pujar el 14 cims de més de 8.000 metres del planeta, va formar part d’una expedició a Groenlàndia per testar en condicions reals i extremes la nova línia de roba esportiva de la casa Peak Performance. De l’expedició n’ha sortit un documental que està de gira per diferents poblacions de casa nostra.
En l’apartat de breus et portem el final de la competició del Trofeu Andros d’aquesta temporada i les celebracions que es van fer a Soldeu-El Tarter en motiu dels 50 anys de funcionament d’aquesta estació.
I recorda que com sempre tens en marxa un concurs setmanal a través del nostre facebook. Fes-te seguidor de Central de Neu a les nostres xarxes i participa.