Central de Neu programa 13 – Temporada 2013/2014

L’esquí de muntanya és una disciplina que compta amb cada dia amb més adeptes. L’Escola d’Esquí de Grau Roig ha engegat aquest any el Grandvalira Mountain Guides, una interessant iniciativa que permet aprendre i millorar la nostra tècnica acompanyats de guies de muntanya per diferents circuits propers a l’estació.
I seguim amb esquí de muntanya, perquè s’ha disputat la prova de Copa del Món de Diablerets, a Suïssa, on Oriol Cardona va ser segon de la Individual i primer en la Vertical i Kilian Jornet es va imposar en ambdues modalitats.
Aquest any El Dorado Freeride Junior s’estrenava com a prova 1 estrella del JFT, el Junior Freeride Tour. Un esdeveniment on a part de competir vol inculcar normes de comportament i seguretat en la muntanya als joves participants.
I recorda que pots guanyar unes botes d’esquí Rossignol si participes al nostre concurs que com cada dijous engeguem al nostre facebook.