Central de Neu programa 12 – Temporada 2013/2014

En el programa d’aquesta setmana et portem un reportatge, realitzat a l’estació ceretana de Porté-Puymorens, sobre els reciclatges que es fan amb els gossos ensinistrats per al rescat de persones accidentades per allau. Aquests reciclatges són molt importants per mantenir els gossos actius i els equips coordinats durant la temporada.
I ens acostem al món del freeride amb dues competicions. Per una banda la Jam Extrem que es va disputar sense la presència del seu principal responsable, el rider Dani Fornell, que es troba a l’hospital recuperant-se d’una caiguda. I també El Dorado freeride celebrat al sector d’Arcalís de Vallnord, una competició quatre estrelles del circuit del Freeride World Qualifier que enguany va estar dominada pels riders francesos.
I en el nostre apartat de breus et portem la cursa final de les G-Sèries BPA amb la presència de Laia Sanz i la prova de Kilòmetre Llançat celebrada a l’estació de Grandvalira.
I pots guanyar dos forfets de dia per a Grandvalira i dos per a Vall de Núria si participes en el concurs que engeguem al nostre facebook com cada setmana. Sort!