Central de Neu programa 11 – Temporada 2013/2014

Aquesta setmana et portem l’Engadin Snow 2014, una competició de freeride d’alt nivell que enguany, com a novetat, es competia per equips de dos riders que s’enfrontaven en eliminatòries i amb unes condicions de neu que no es veien des de fa cinquanta anys.
Hem compartit uns dies amb l’equip d’esquí de muntanya de la FEDME en el transcurs dels Europeus Fontblanca 2014. Els seus protagonistes expliquen de primera mà què fan i com conviuen en una concentració d’aquestes característiques que agrupa des de cadets fins a júniors.
En format més breu et portem la Copa del Món d’Snowboarder Cross per a discapacitats celebrats a La Molina, del grup FGC, i els Campionats d’Europa d’Esquí de Muntanya d’Andorra.
I recorda que posem un concurs en marxa a través del nostre facebook, i no oblidis que també tenim twitter i Instagram.