Central de Neu programa 01 – Temporada 2013/2014

Ja som aquí, una temporada més i amb més ganes que mai, i amb un inici de temporada que ha omplert d’optimisme tots aquells que ens agrada la muntanya, la neu i la natura. Des de Central de Neu us animem doncs que pugeu a trepitjar la neu dels Pirineus, ja siguin catalans, andorrans o francesos.

En aquest primer programa vam estar amb un grup de periodistes i comunicadors especialitzats a l’estació de Vallnord, la coneguda X-Press. Aquesta estació andorrana aposta decididament per la comunicació com a una eina imprescindible per generar cultura de neu.
En temps de crisi moltes estacions, empreses i administracions han retallat en comunicació. Nosaltres pensem que és un error, ja que a través de la comunicació es genera cultura de la neu, i si això es perd es perden els esquiadors, els d’ara i els del futur. Per tant si retallem en comunicació ens estem tirant pedres a la nostra teulada. I ho hem de fer entre tots. Tu, què en penses?
La jove rider de Reus Núria Castan torna a participar enguany en el Junior Freeride Tour en el que l’any passat va obtenir tan bones qualificacions. I torna amb és força, amb Mònica Font d’entrenadora i moltes ganes. Esperem veure-la aviat amb els top del Freeride World Tour.
També podràs veure el Trofeu Andros que es va celebrar a Val Thorens, el Kaunertal Open, la presentació que es va fer a Barcelona de les Neiges Catalanes, una prèvia de la temporada del Freeride World Tour i també de la Skiers Cup.

Et sembla poc? Doncs encara hauràs d’esperar una mica. En una estona ho tindràs aquí!